Info o vizovickém PP Festu

  • Zdeněk
  • Ostatní články
  • 2 399x

"Putovní" festival postavený na modelu u nás známého "Ozzfestu" - tedy jednodenní žánrově vyprofilovaná show nabízející šest super kapel v jednom večeru! V rámci jedné noci se představí kapely DOGA, ŠKWOR, KRUCIPÜSK, NEVÍM, SUPPORT LESBIENS a KABÁT. Festival bude v každém městě začínat v 18:00 a končit kolem půlnoci. Agentura Pink Panther, která dlouhodobě Kabát zastupuje a je tvůrcem tohoto festivalu, se k připravované mega akci vyjádřila takto: "Pink Panther fest si v žádném případě neklade za cíl suplovat atmosféru několikadenního letního festivalu. Jedná se v podstatě o turné šesti kapel v prostředí pod širým nebem s velkolepou scénou a monstrózní technikou."

Nutno podotknout, že tour technicky zajišťuje stejný team lidí jako velmi úspěšné loňské turné Kabát - Dole v dole tour 2004, takže se opět můžeme těšit na velkolepou show s kvalitním ozvučením a vizuální podívanou jaká u nás v ČR zatím nemá obdoby! Turné začíná 21.5. v Brně a končí 1.7. v Havlíčkově Brodě. Do Zlína festival zavítá v sobotu 28.5. do areálu vizovické likérky Jelínek. Vstupenky v ceně 350,-Kč jsou již v prodeji v Agentuře Velryba a dalších předprodejích, jejichž seznam naleznete na www.velryba.cz. Informace a objednávky na tel.: 577 218 849.

Přípravy na jediný putovní festival v republice jsou v plném proudu a tady jsou základní informace a novinky:

  • Festival zamíří do Zlína jako třetí v pořadí - tour začíná 21.5. v Brně a končí 1.7. v Havl. Brodě
  • Koncert je pořádán v rámci 11.narozenin zlínského rádia AZ
  • Akce začne v 18:00 a kapely vystoupí v tomto pořadí:

DOGA - vítěz soutěže "Zlatý Ambrož", kapela známá svým skandálním klipem s Paulou Wild, na festivalu zazní i hit "Když chlapi tančí". Videoklip na tuto píseň byl sestříhán z filmu Choking Hazard, kde si zahrál frontman kapely IZZI.

NEVÍM - nejmladší příznivci rock´n ´rollu zahrají skladby od AC/DC, Metallicy nebo Kabátu.

KRUCIPÜSK - liberecká legenda fungující už více než deset let představí své nejnovější album DRUIDE!

ŠKWOR - koncert k novému albu s názvem "Vyvolenej", zazní i hit "Sraž nás na kolena", který zabodoval v hitparádách. Toto album se stalo na několik týdnů jedním z nejprodávanějších rockových alb.

SUPPORT LESBIENS - kapelu snad ani netřeba představovat, "Supporti" jsou držitelé několika významných cen, mnohonásobní vítězové hitparád a jedna z nejhranějších kapel v českých rádiích. Na koncertě zazní tyto hity: "Bet My Soul", "Cliché", "In Da Yard" a mnoho dalších.

KABÁT - je dnes považován, podle laické i odborné veřejnosti, za nejlepší skupinu na českém trhu. Svědčí o tom čísla v prodeji alb (prodáno téměř 100.000ks alba "Dole v dole"). Návštěvnost koncertů v posledních letech a provedení každé "šňůry" je ohromující, a nejnovější informací je, že Kabát odehraje v rámci PP festu regulérní hodinu a půl dlouhý koncert!!!

Po skončení akce je pro fanoušky připravena speciální vlaková souprava Vizovice - Otrokovice, která je pro účastníky festivalu zdarma!!! Odjezd z Vizovic je plánován v neděli asi půl hodiny po půlnoci. Podrobnosti k odjezdu vlaku několikrát sdělí moderátor rádia AZ přímo během festivalu!
Vlaky před koncertem pojedou dle jízdního řádu a budou velmi posíleny. Pro tyto vlaky však platí normální ceník jízdného.

Zdroj: Agentura Velryba; 3.5.2005