Soutěž o 4 dvoudenní vstupenky na festival Topfest 2009 (SK).

  • Kamil
  • Ostatní články
  • 6 579x

Ve spolupráci s agenturou Duna jsme pro Vás připravili soutěž o 4 vstupenky na festival TOPFEST.

Ve spolupráci s agenturou Duna jsme pro Vás připravili soutěž o 4 vstupenky na festival TOPFEST, který se letos koná 26.-27.6. Nejen, že můžete vyhrát vstupenky na jediný letošní festival kde vystoupí jako hosté Kabáti, ale můžete vidět i další hvězdy festivalu mezi které mimo jiné patří Limp Bizkit. Výherní vstupenky jsou platné po oba festivalové dny (26. - 27.6. 2009).

Soutěžní otázka zní: Která kapela byla na loňském Topfestě headlinerem a jak se jmenuje její zpěvák?

Správná odpověď zní: SLAYER, TOM ARAYA.

Výherci:

Jakub Košičiar, Tisovec (SK)

Veronika Lukáčová, Banská Bystrica (SK)

Honza Tesák, Hradec u Stoda (CZ)

Miroslav Hvozdenský, Sehradice (CZ)

Výherci získávají po 1 ks dvoudenní vstupenky na festival Topfest. Jejich jména budou napsána u pokladny při vstupu do areálu.

Obecná pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všec

  1. #Ivo vzkazuje:
     
    Vstupenky se prodávají v síti prodejen mobilního operátora Telefonica O2.
  2. #Markéta Hejníčková vzkazuje:
     
    Dobrý den,

    můžete mi, prosím, sdělit, kdo bude prodávat vstupenky na koncert 12.09.2009 v Praze na Vypichu? Ráda bych koupila 2 vstupenky jako dárek. Předem děkuji a přeji hezký den.