Soutěž o lístky na festival Benátská noc 2009

  • Kamil
  • Ostatní články
  • 6 217x

Přestože letos na Benátské noci Kabáti nevystoupí, agentura ŠIMMI AG, a.s byla natolik vstřícná, že nám věnovala do soutěže 3x2 celovíkendové vstupenky na festival Benátská noc, za což jim jménem Kabát Fans Teamu děkuji.

I přestože letos na Benátské noci Kabáti nevystoupí, agentura ŠIMMI AG, a.s byla natolik vstřícná, že nám věnovala do soutěže 3x2 celovíkendové vstupenky na festival Benátská noc, za což jim jménem Kabát Fans Teamu děkuji.

Ve spolupráci s agenturou ŠIMMI AG, a.s. jsme pro Vás připravili soutěž o 3x2 vstupenky na festival Benátská noc. Na tomhle festivalu sice Kabáti letos nevystoupí, nicméně na návštěvníky čeká spousta velmi zajímavých jak domácích, tak zahraničních kapel, mezi které patří například Paradise Lost, comeback Guano Apes, sólová Tarja Turunen, skvělá Epica, pražští stále více oblíbení Škwor, dále mimo jiné stálice české rockové hudby Alkehol, Harlej, Torr, AB Band, thrashoví Debustrol, kteří budou představovat svou dle mého názoru suprovní Rwandu, dále Doga v čele s charismatickým Izzim nebo třeba punkoví SPS, NVÚ, E!E, humorní DeBill Heads a spousta dalších vynikajících kapel, které se představí na čtyřech pódiích. Kompletní program naleznete na oficiálním webu tohoto festivalu. Nezbývá, než se těšit na skvělou atmosféru, moře hudby a piva:).

Odpovědi na soutěžní otázky zní:

1/ Kolikátý ročník festivalu Benátská noc se letos uskuteční? 17.

2/ Ve kterém roce na Benátské naposledy vystupovali Kabáti? 2007

3/ Kdo je nejmladším a kdo nejstarším členem kapely Kabát? Nejmladší Oťas, nejstarší Pepé

Jména výherců soutěže:

Tomáš Orlovský, Bystřice pod Lopeníkem

Monika Květoňová, Praha

Hana Bittnerová, Chomutov

Výhercům blahopřejeme. Každý z nich obdrží dvě třídenní vstupenky. Výherci si své vstupenky vyzvednou přímo v místě konání, a to u pokladny pro press, vip, kde budou jejich jména napsána na guestlistu.

Obecná pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všechny podmínky.

Oficiální internetové stránky festivalu Benátská noc.

Zde si můžete stáhnout plakát v PDF formátu.

Benátská noc