Soutěž o nové dvojdvd z Turné 2011

  • Ivo
  • Ostatní články
  • 3 158x

Ve spolupráci s eshopem Superstarshop.cz jsme pro Vás připravili soutěž o nové DVD z Turné 2011 a další ceny.

Ve spolupráci s eshopem Superstarshop.cz jsme pro Vás připravili soutěž o nové DVD z Turné 2011 a další ceny.

Soutěžní otázky jsou 2 a zní: 1. Kdo přivedl na svět nový design kytary pro Tomáše Krulicha? (jméno+příjmení) 2. Kdy oficiálně vyšlo poslední řadové album kapely Kabát.

Hlavní cenu vyhraje jeden výherce. Ostatní 4 výherci získají originální kabat-fans placky.

Odpovědi zasílejte do 20.12.2011 na adresu ivo@kabat-fans.cz společně s kompletní adresou pro doručení výher. Ze všech správných odpovědí vylosujeme 5 výherců. Výherce budeme informovat o výhře emailem.

Soutěž byla dne 20.12.2011 ukončena a vylosováni byli tito výherci: Martin Vojáček, Česká Kamenice (DVD), Jozef Copko, Choňkovce, Petr Luca, Ústí n.L., Jaroslav Falta, Dobruška, Lenka Toušová, Kostomlaty (placky k-fans). Blahopřejeme!

Obecná pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všechny podmínky.

Web partnera: Superstarshop

Nechcete-li soutěžit,máte možnost zakoupit originální alba Kabátů zde.

Soutěže