Soutěž o 3 x 2 vstupy na festival Benátská noc 2008.

  • Kamil
  • Ostatní články
  • 3 787x

Ve spolupráci s agenturou ŠIMMI AG, a.s jsme pro Vás připravili soutěž o 3x2 vstupenky na festival Benátská noc.

Ve spolupráci s agenturou ŠIMMI AG, a.s. jsme pro Vás připravili soutěž o 3x2 vstupenky na festival Benátská noc. Na tomhle festivalu sice Kabáti nevystoupí, ale můžete zde krom jiné shlédnout fotbálek, kde tým fanoušků bude pod vedením Pepy Vojtka. Vstup bude umožněn všechny tři dny (25. až 27. 7. 2008).

Soutěžní otázka zní: Kolikátý ročník festivalu Benátská noc se letos uskuteční?

Odpovědi posílejte na emailovou adresu soutez@kabat-fans.cz do 23. 7. 2008 do 12hodin.

Kromě odpovědi nezapomeňte uvést kompletní adresu. Ze všech správných odpovědí vylosujeme 3 výherce. Každý z nich obdrží dvě třídenní vstupenky. Výherce budeme informovat o výhře emailem. Výherci si své vstupenky vyzvednou přímo v místě konání, a to u pokladny pro press, vip, kde budou jejich jména napsána na guestlistu.

Obecná pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všechny podmínky.