Soutěž o podepsané podpiskarty

  • Zdeněk
  • Ostatní články
  • 5 714x

Připravili jsme pro vás další, letos již šestou, soutěž. Tentokrát je ve hře 10 kusů podepsaných podpiskaret.

Připravili jsme pro vás další, letos již šestou, soutěž. Tentokrát je ve hře 10 kusů podepsaných podpiskaret. Tyto podpiskarty jsou svým způsobem unikátní, protože doposud nebyla možnost se k nim oficiální cestou dostat.

Soutěžní otázka zní: Které modely vozu Jeep měl Kabát zapůjčené během turné Corrida?
Správná odpověď: Jeep Grand Cherokee, Jeep Commander.

Podpiskartu vyhrávají: Brabenec Karel, Rubášova Ludmila, Uher Milan, Turek Ladislav, Hříšný Martin, Wimmer Stanislav, Srbová Růžena, Frána Pavel, Mareš Karel, Benedikt Jan.

Odpovědi posílejte na emailovou adresu soutez@kabat-fans.cz do 11.9.2008.

Kromě odpovědi nezapomeňte uvést kompletní adresu pro doručení podpiskarty. Ze všech správných odpovědí vylosujeme deset výherců, které budeme informovat o výhře mailem.

Obecná pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všechny podmínky.

Podpiskarta