Známá jména v akci. Kabát vyzve Jágr tým!

  • Zdeněk
  • Ostatní články
  • 2 294x

Jágr tým vs. Kabát. To je dnešní sledovaný fotbalový hit, který se uskuteční od 17 hodin v Košťanech u Teplic. "Za nás bude chytat Vaniak, účast slíbilo duo Siegl - Novotný či Zdeno Frťala. Nastoupí kompletní skupina Kabát včetně manažerů a také kamarádi ze Sokolovny z hospody," jmenuje František Maier, manažer Kabátovic jedenáctky

Jágr tým vs. Kabát. To je dnešní sledovaný fotbalový hit, který se uskuteční od 17 hodin v Košťanech u Teplic. "Za nás bude chytat Vaniak, účast slíbilo duo Siegl - Novotný či Zdeno Frťala. Nastoupí kompletní skupina Kabát včetně manažerů a také kamarádi ze Sokolovny z hospody," jmenuje František Maier, manažer Kabátovic jedenáctky.

Z hokejistů obléknou kopačky Hlaváč, Plekanec, Průcha, Beránek, Alinč, Zelenka, Ševc, Jelínek nebo Frolík. V brance bude brněnský gólman Lejsal, útok podpoří fotbaloví internacionálové Hašek s Vízkem. V Košťanech se představí i slavný útočník Jaromír Jágr. "Určitě přijede, hrát ale bohužel nemůže," zmínil manažer Jágr týmu Jan Limport nedávnou operaci ramena.

"Doufám, že nastoupím aspoň na 10 minut, uvidíme, jaké bude počasí, aby to se mnou nešvihlo," usmál se Milan Špalek, textař a baskytarista skupiny Kabát. Věří ve vítězství. "Vyhrajeme 12:0, po poločase to trochu vypustíme. Hlavně, abychom to ve zdraví dohráli, udělali pro lidi zábavu, vychrchláme cigarety a pak si dáme pivko," těší se. Kdo dá góly? "Pepa Vojtek většinou nějakej vstřelí."

Zdroj: MF Dnes; 16.6.2006