Kabát v roce 2008

  • Zdeněk
  • Ostatní články
  • 11 972x

V současné době se pracuje na DVD, konkrétně probíhají práce na střihu a zvuku. DVD vyjde buď na jaře , popř. na podzim. Otázka je, jak se vše stihne zrealizovat. Klip Kdo ví jestli se zpracovával 14 dnů, tak si všichni dokážete představit, že se jedná o náročnou práci.

V současné době se pracuje na DVD, konkrétně probíhají práce na střihu a zvuku. DVD vyjde buď na jaře , popř. na podzim. Otázka je, jak se vše stihne zrealizovat. Klip Kdo ví jestli se zpracovával 14 dnů, tak si všichni dokážete představit, že se jedná o náročnou práci. Zvuk i střih koncertu se ponese ve stejném duchu jako klip. Myslím si, že se máme všichni opravdu na co těšit. U některých písniček bude možnost volení pohledu, celou pecku se budete moc dívat třeba na Milana. Koncert nebude celý, asi šest písniček se vystřihne, ale rozhodně všechny odehrané pecky z Corridy na DVD zůstanou. Uvažuje se o možnosti vydat také některé písničky na audio CD, bude pravděpodobně součástí eventuální limitované edice. Tato informace zatím ale není úplně jistá, uvádíme ji spíše jako takovou zajímavost.

Od středy začne kapela pracovat na nové desce a bude-li se dařit, všichni fanoušci si budou moci od podzimu masírovat uši novými písničkami. Pokud to „nesedne“, nové album vyjde třeba na jaře dalšího roku. Jak již všichni víte, dokud si Kabát nestojí za výsledným dílem, tak to prostě nevyjde. Myslím, že všichni jsme se již několikrát přesvědčili o správnosti tohoto rozhodnutí, i když někteří jedinci to nesou s nelibou.

V létě by se Kabáti měli zúčastnit některých festivalů, kde mají v plánu zahrát cca 10 písniček, které již hodně dlouho nehráli. A věřte, že pokud to klapne, nebude o překvapení nouze. V současné době ale žádný potvrzený festival ze strany kapely není.

Otázka internetového obchodu zůstává pořád na stejném bodě. Snad se v tomto roce podaří učinit kroky směřující k lepšímu.

Na závěr bych všechny rád poprosil, aby zde zveřejněné „termíny“ rozhodně nebrali jako definitivní, jedná se o takový „nástřel“ letošních kabátích plánů.

Autor: Zdeněk, kabat-fans.cz; 13.1.2008

  1. #anne vzkazuje:
     
    Wow! Tak tyhle informace dokážou jedině potěšit! Miluju Kabát a už škudlim peníze na DVD, těšim se na fesťáky, kterých chci navštívit co nejvíc... a ty starý písničky si rozhodně ráda poslechnu... pořád si přeju aby zahráli třeba Opilce v dějinách, nebo Bum bum Tequilla, Víte jak to bolí, Ďábel a syn a hafo dalších... fakt bomba!!! :-*
  2. #albi vzkazuje:
     
    Tak jestli tohle všechno vyjde, tak to bude bomba největší, jak to DVD-volba pohledu je fakt hodně zajímavá a taky mě to už párkrát napadlo, že by to takhle bylo supr, pak to nový cd, myslím, že letos stejně nebude, ale i tak, už se zase blíží další cd, docela to uteklo, no a to že budou hrát starý písničky je taky pecka:)
  3. #Evita vzkazuje:
     
    ...tak na to dývko se fakt brutálně těším!!!A nová placka?To zírám v němém úžasu...a hlavně držím palce!A posílám pozitivní energii!
  4. #U.D.O. vzkazuje:
     
    Tak letos to vypadá na dost nabytý rok !!!! A jestli to vyjde tak to bude paráda.