2. kolo soutěže o 3x2 vstupenky na festival Rocková Ostrava

  • Ivo
  • Ostatní články
  • 2 758x

Ve spolupráci s agenturou Promo One s.r.o. Vám přinášíme slibované druhé kolo soutěže o 3 x 2 vstupenky na festival Rocková Ostrava, který se koná v areálu unikátní industriální kulturní památky Dolní oblast Vítkovice.

Soutěžní otázky jsou opět 3 (s tím, že odpověď na třetí otázku je vždy správně:): 1.Kolik kapel bude možné vidět a slyšet na tomto festivalu? 2. Jak se jmenují zpěváci dvou revivalových kapel, které na festvialu vystoupí.? 3. Odkud jste se o festivalu dověděli?

Odpovědi hledejte např. na webu festivalu.

Hlavní cenu vyhrají 3 výherci, kteří obdrží po dvou vstupenkách na festival.

Odpovědi zasílejte do 31.7.2012 na adresu ivo@kabat-fans.cz společně s kompletní adresou pro doručení výher. Ze všech správných odpovědí vylosujeme 3 výherce. Výherce budeme informovat o výhře emailem.

Vstupenky budou doručeny těmto výhercům, kteří již byli kontaktováni emailem. Blahopřejeme a těšíme se na Vaši účast na festivalu:

Josef Straňák, Slavičín

Tomáš Latka, Ostrava

Terezia Krellová, Krásná

Pokud jste nevyhráli, neváhejte vstupenky objednávat na Ticketportalu.

Obecná pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všechny podmínky.

Web festivalu: Rocková Ostrava

Video pozvánka:ZDE

Line up festivalu:ZDE