Soutěž o pět vstupenek na slovenský Topfest

  • Ivo
  • Ostatní články
  • 4 290x

Ve spolupráci s agenturou Duna jsme pro Vás připravili soutěž o 5 vstupenek na festival Topfest.

Ve spolupráci s agenturou Duna jsme pro Vás připravili soutěž o 5 vstupenek na festival Topfest. Nejen, že tedy můžete vyhrát vstupenky na další festival, kde letos Kabáti hrají, ale můžete vidět i další hvězdy, které na festivalu vystoupí. Jedná se totiž o vstupenky na oba festivalové dny (27. - 28.6. 2008). Těšit se tak můžete, mimo jiné, i na velikány thrash metalové scény Slayer! Kromě toho ještě výherci obdrží dárkové předměty festivalu Topfest (konkrétně bude upřesněno později).

Soutěžní otázka zní: Kdy se poprvé představili Kabáti v rámci tohoto festivalu v areálu Zelená voda?

Odpovědi posílejte na emailovou adresu topfest@kabat-fans.cz do 18. 6. 2008.

Kromě odpovědi nezapomeňte uvést kompletní adresu pro doručení vstupenek a reklamních předmětů. Ze všech správných odpovědí vylosujeme 5 výherců. Každý z nich obdrží jednu dvoudenní vstupenku. Výherce budeme informovat o výhře emailem.

Obecná pravidla: Kabat-fans.cz se zavazuje neposkytovat osobní údaje soutěžících třetím osobám a použít je jen pro účely soutěže. Po odeslání výhry vítězi budou vymazány. Soutěže se může zúčastnit každý jen jednou. Výhru není možno vymáhat. Není možno se dožadovat neplatnosti výsledku či průběhu soutěže. Výhru zašleme i do zahraničí. Kabat-fans.cz si vyhrazuje právo na jakékoliv změny. Zúčastněním se soutěže osoba akceptuje všechny podmínky.