Tři otázky pro zpěváka Kabátu Pepu Vojtka

  • Zdeněk
  • Rozhovory
  • 2 872x

Víkendovou Bzeneckou pouť 2000 ve Bzenci zahájí svým pátečním koncertem populární teplická kapela Kabát - hudební pětice svérázných muzikantů, kteří se od původního trash metalu vypracovali k velmi osobitému crazy rock´n´rollu.

Zpěvák Pepa Vojtek, bubeník Radek Hurčík alias Hurvajs, baskytarista Milan Špalek a kytaristé Tomáš Krulich a Ota Váňa zavítali do našeho regionu naposledy minulý rok v rámci turné k desce MegaHu, a to do zlínské sportovní haly a poté ke konci roku do Březolup.

Dnešní tři otázky pro osobnost tohoto týdne jsme proto směrovali na zpěváka Kabátů Pepu Vojtka.

Zahajujete Bzeneckou pouť. Co na pouti nesmí chybět?

Určitě by tam neměly chybět perníková srdce, houpačky a střelnice.

Kterou atrakci určitě nevynecháš?

Navštívil bych strašidelný zámek. Strašně mě baví vidět, jak dělají z lidí blbce tím, že straší druhé.

Protože jsme vás více jak půl rok neviděli, co je u Kabátu nového?

Už nám začíná hořet termín naší nové, studiové desky. Začínáme pilně cvičit jako včeličky. Máme připravených asi sedm písniček, protože už 10. listopadu by měla vyjít naše další řadová deska. Termín se blíží a začíná nám téct do bot. Natáčet jedeme prvního října. Máme na to měsíc. Řekli jsme si totiž, že nemá cenu se ve studiu válet dva měsíce, protože to jsou akorát zbytečně vyhozené peníze a člověk prodělá víc, než vydělá. Domluvili jsme se, že to secvičíme doma na zkušebně a pak tam vletíme a za měsíc to stihneme i s hosty. Deska bude plná nových písniček od Kabátu. Styl měnit nebudeme. Kabát na něm vyrostl a asi takhle i zemře.

Zdroj - idobryden.cz 7.8.2000